Betraktelser i sensorformat.

Jag kommer inte att göra några djupdykningar i mitt inre utan helt enkelt försöka dela med mig av små, och kanske stora, händelser bakom kameran.

Inget ljus.

Vädret här på västkusten har verkligen inte visat sig från sitt bästa på sistone, snarare från sitt sämsta. Jag bestämde mig för att ta ledigt över jul och nyår, alltså gott om tid att hitta på saker. Det regnar och blåser när man vaknar och det regnar och blåser när man somnar och där emellan? Det regnar och blåser. Nja, riktigt så illa är det väl inte ändå men ljuset är verkligen inte på fotografens sida.

Häromdagen rapporterades berguv i närheten så det var ju bara att packa trunken oavsett väder. Första försöket så missade jag den med hundra meter, andra dagen blev det mer lyckat även om ljuset alltså fanns någon annan stans. Det blåste också och uven satt en bit upp i en gran så det var minsann inga drömförhållanden. Ändå får man en del bilder som håller hyfsad klass. Sensmoralen är alltså att det finns inga dåliga fotoväder, bara dåliga fotografer ;o) Eller?

Här ett plock av de bilder jag tagit de senaste dagarna.

Det "myllrar" av havsörn på Getterön...

Ejderhanne.

Några ekorrar

En i sv/v

Bändelkorsnäbb, hanne respektive hona.

Och så berguven då förstås. Ligger några bilder i min profil och här kommer ett par till.

Hoppas på mera ljus och kanske litet sol nästa år???

/Frode

Inlagt 2013-12-29 18:16 | Läst 3433 ggr. | Permalink
Det blev ju kanonbra, det där!
Svar från frwe 2013-12-29 20:06
Tack så mycket Matti :) /Frode
Just det- det var ju det där med ljuset;-) Trots bristen på detta visar du fantastiska bilder! Min favorit är Berguven med "örat" på "sne":-) Ha det gott, du där på "rätt" sida /Anna
Svar från frwe 2013-12-29 21:23
Ursäkta det lilla skämtet om rätt sida :) Båda sidorna kan nog ha sina för- och nackdelar. Tack för din fina kommentar Anna. /Frode
Anna-Lena Forsman 2013-12-29 21:28
Klart de har.. Jag som inflyttad "stockholmare" kan tycka att det där gamla gnabbet är ganska kul:-)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?