Betraktelser i sensorformat.

Jag kommer inte att göra några djupdykningar i mitt inre utan helt enkelt försöka dela med mig av små, och kanske stora, händelser bakom kameran.

Göteborg 20 augusti 2016

I ett småregnigt Göteborg pågår kulturkalaset och även fotoplanket just idag. Den gamla spårvagnen kör mellan Centralstationen och Liseberg. Mycket folk i rörelse mitt på dagen.

Gick förbi en skatepark som jag inte sett förut. I bakgrunden Hotell Opalen som fått några våningar till.

Den norska sjömanskyrkan ligger numera inbäddad bland andra byggnader, ganska anonymt.

Fotoplanket pågår bara denna ena dagen. Tyvärr blev många tvungna att hänga plast framför bilderna. Det blev ganska mörkt i regnet under lövverket.

Litet reklam för Gothenburg Green World. En bambuinstallation.

Här är en som kikar in i en bubbla.

Den gamla spårvagnen kör fram och tillbaka mellan Centralstationen och Liseberg.

Det pågår förstås mycket mer men det var allt för denna gången.  /Frode

Inlagt 2016-08-20 22:16 | Läst 4556 ggr. | Permalink
I Stockholm säger dom att i Göterborg antingen regnar eller blåser det. Eller bådadera. Fast jag gillar Göterborg. Den har kvar mycket av den charm som Stockholm tappat bland bankpalatsen.
Svar från frwe 2016-08-20 23:05
Vi har haft minst antal soltimmar i sommar av de ställen som mäts men det är inte så illa ändå. Jag är född i Bergen och där är det betydligt mera regn. Vet inte hur det är borta hos dig men det regnar ju en del på Canadas västkust :) /Frode
EGW 2016-08-21 02:55
Tyvärr har det regnat för lite de senaste två vintrarna, så vi har vattenransonering. Om vi inte får normalt med regn i vinter misstänker jag att det blir en kris. Och somrarna är torra. En del av skogen på Saltspring är döende.
PS. Det tycks vara en magnifik skatepark.(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX