Betraktelser i sensorformat.

Jag kommer inte att göra några djupdykningar i mitt inre utan helt enkelt försöka dela med mig av små, och kanske stora, händelser bakom kameran.

Fiskaren

Tidigt upp söndag morgon. Det såg ut att bli hyfsat väder och litet sol på kungsfiskaren hade jag gärna sett men så icke. Väl på plats var det grått och inga tecken på att solen skulle bryta igenom. Det var ovanligt lugnt, en "kollega" var på plats tidigare än jag och det blev inte så många fler under de timmarna jag var där. Tony http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=72494 dök upp förstås (tack för sällskapet).

Efter två timmar började kylan göra sig rejält påmind trots varma och många kläder och kaffe i termos. Sitter man still så spelar det inte så stor roll, man blir kall i alla fall. Utbytet blev väl ändå klart godkänt, det blev inte bara porträtt denna gången.

 

Tre spybollar hann den med under tiden jag var där.

 

Vad hjälper det att sprattla när man sitter ordentligt fast?

Bäst att ha ihjäl den

Såja...

Visa rygg

Gömma sig i vassen

/FW

Inlagt 2011-02-27 14:06 | Läst 3185 ggr. | Permalink
Fina bilder som vanligt. Gillar den där han slår ihjäl firren.
Svar från frwe 2011-02-27 16:57
Tack Bengt. Jag vet inte om den slår ihjäl fisken men det ser verkligen så ut :) /FW
Läckra bilder på den färggranna rackaren. Jag tycker att ljuset har funkat bra, det är inte säkert att vasst solljus hade gjort saken bättre. Eller?
Svar från frwe 2011-02-27 20:33
Nej, det kan du ha rätt i Ernst Göran men min förhoppning var litet tidigt morgonljus som sätter extra sprätt på färgerna och visst är den otroligt vacker som den är? Tack för din kommentar. /FW
En härlig bildserie på Kungsfiskaren.
Svar från frwe 2011-02-28 17:17
Tack för uppmuntrande ord Pia-Kristina. /FW



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?