Betraktelser i sensorformat.

Jag kommer inte att göra några djupdykningar i mitt inre utan helt enkelt försöka dela med mig av små, och kanske stora, händelser bakom kameran.

Barnkammaren fylls på...

Nationaldagen tänkte jag kunde firas med fågelfoto. Sagt och gjort, packade motorcykeln för turen upp till Hornborgasjön och vidare mot Billingen. Det blåste och var litet kallt men det var egentligen inga problem. Att åka mitt på dagen är väl sådär med tanke på ljuset men det var enda möjligheten och till helgen skall det bli skitväder så... Att ta motorcykel med kamerautrustning har sina begränsningar. Så få grejer som möjligt och inget stativ men å andra sidan är det ganska befriande.

Halvvägs upp kom jag på att jag hade jobb att utföra kl 6 så Billingen blev det inget med och stoppet vid Hornborgasjön blev kortare än tänkt. Nåväl, det blev som det blev och jag hann hem igen i god tid att börja jobba. Att kunna arbeta hemifrån har sina fördelar.

Litet fick jag med mig i alla fall. Det är verkligen full fart där uppe, ungar som skall matas och läras hur livet skall levas. Några har en, andra har hur många som helst. Några är söta, andra är, nåja, deras föräldrar tycker säkert de är det finaste som finns. Håll till godo.

Daglig tvätt

Spanar på blivande mat

Spanar på mig

Söt?

Vilande par

Också hungrig

Gråa i det gröna

Hörde den lilla men såg bara den stora

Familjen

Sjöng för oss

Dagis

/Frode

Inlagt 2012-06-06 20:39 | Läst 3259 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver