Betraktelser i sensorformat.

Jag kommer inte att göra några djupdykningar i mitt inre utan helt enkelt försöka dela med mig av små, och kanske stora, händelser bakom kameran.

Kennys macka

Kenny och jag hördes av på förmiddagen. Föst sa jag nej men sedan ringde jag upp igen och ville åka med ner till stan. Vad gör man i Göteborg en kall och solig vinterdag? Jo, åker ner till älven och kollar upp fågellivet så klart.

Nere vid Tingstadstunneln var det ganska dött, ett gäng (flock) vigg låg en bit bort i solen men inte på fotoavstånd. Om man bjuder på en macka? Kenny hade köpt bröd på vägen och delade flott ut hela mackor till vem som nu var sugen. Först kom det ingen, sedan såg trutar och måsar att det vankades käk och då blev det plötsligt liv. Några unga havstrutar, en vuxen, gräsänder och några skrattmåsar gav sig in i kampen. Själv föredrar jag pålägg på brödet men här verkade det inte spela någon större roll, det blev stundtals ganska hett runt brödbitarna.

Vi tröttnade efter en stund och gav oss ut på totalt resultatlös jakt på kungsfiskare och skäggmes men det blev i alla fall korv med mos på vägen hem. Tack Kenny för en trevlig och trots allt inte helt bildlös dag.

Och så flög det förbi en storskarv

Och så denna som får bli dagens bild

/Frode

Inlagt 2013-01-19 19:49 | Läst 2776 ggr. | Permalink
Härliga bilder på dom smörgåsätande fåglarna! =)
Svar från frwe 2013-01-19 22:03
Tack för det Heléne. Rena smörgåsbordet :) /Frode
Fina bilder på smörgåsätande fåglar. Och " dagens bild" är riktigt bra. Han ser lite frusen ut om fötterna :-)
/ Lena
Svar från frwe 2013-01-19 22:04
Tack för din fina kommentar Lena. Kul att du gillar bilderna. /Frode



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?